Detail | Bouwbeelden in het Kinderstadsmuseum

Van: 09-04-2018 00:00:00

Tot: 06-05-2018 20:00:00

Bouwbeelden in het KinderStadsmuseum!

Doetinchem-  In het KinderStadsmuseum is momenteel het werk te zien van een aantal jonge kunstenaars. Hun kunstwerken kwamen tot stand in Cultureel Centrum De Gruitpoort.

Op woensdagmiddagen kunnen zij daar onder leiding van Berna Bonekamp  hun creatieve ideeën verwezenlijken. Beeldbouwen: met het gebruiken van veel verschillende materialen komen vaak inventieve en kleurrijke werkstukken tot stand. Het is duidelijk dat de jonge ontwerpers er veel plezier in hebben en elkaar stimuleren.

Bouwbeelden-2

Het Stadsmuseum is er trots op dat zij een aantal van hun creaties tentoon willen stellen in het KinderStadsmuseum!

De tentoonstelling is van 2 april t/m 6 mei. En de tijden waarop al dit moois bewonderd kan worden zijn: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur,  zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Tot 16 jaar of met de Museumkaart is de toegang gratis!

Stadsmuseum Doetinchem, Burgemeester van Nispenstraat 2  www.stadsmuseumdoetinchem.nl

Bouwbeelden-3