Een Stadswandeling door Doetinchem is een leuke manier om het 'ei' van de stad te ontdekken. Stichting Gilde Doetinchem biedt verschillende mogelijkheden om een wandeling te maken. Daarbij kunt u ook een bezoek brengen aan het Stadsmuseum.

Stadswandeling


 

Stadswandeling door Doetinchem

 Logo Gilde

De Stichting Gilde Doetinchem heeft een vouwblad samengesteld met een wandeling door en langs het centrum (het eitje) van Doetinchem. Dit vouwblad is te verkrijgen voor € 2,- bij het Stadsmuseum Doetinchem en het Openbaar Vervoer Museum.

 

Daarnaast is het mogelijk onder leiding van een stadsgids van 't Gilde een wandeling te maken. De gids laat u in zo'n 1½ uur zien wat Doetinchem te bieden heeft: oud, nieuw en vernieuwd. De wandeling start doorgaans bij de schitterende maquette in het Stadsmuseum.

 

De kosten zijn € 3,50 per persoon, met een maximum van € 35,00 per gids. De toegang tot deze maquette van het centrum van Doetinchem uit 1940 is bij de prijs inbegrepen. Dit geldt niet voor de andere ruimten in het museum.

 

De maximale groepsgrootte is 15 personen. Bij grotere groepen zullen meerdere gidsen ingezet worden. Over de start en de duur van de wandeling, specifieke wensen en de groepsgrootte kan overleg gepleegd worden. Interesse of reserveren ? Neemt contact: info@stadswandelingdoetinchem.nl

kaartje Gilde

 

 

            Jakob van Deventer ±1555