Ontdek ons

Ga mee op pad

Rondleiding

Maak je bezoek nog leerzamer

Een rondleiding maakt je bezoek aan het Stadmuseum nog leuker, leerzamer en waardevoller. Onze vrijwilligers zijn rasechte vertellers en nemen je graag mee op ontdekking.

Zo stap je volop geïnspireerd weer naar buiten!
Spreek een van de vrijwilligers even aan en vraag
naar de mogelijkheden.

Groepsrondleidingen

Kom met een groep

Kom je met een groep naar het museum? Vraag dan een groepsrondleiding aan! Wij vertellen jullie alles over de collectie, de geschiedenis van Doetinchem en het bijzondere gebouw. De kosten voor een groepsrondleiding zijn € 2,50 per persoon (exclusief entreeprijs).

Vraag de rondleiding minsten een week van tevoren aan, via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@stadsmuseumdoetinchem.nl.

Arrangement

De stad in

Bekijk eerst in het Stadsmuseum de maquette van Doetinchem en ontdek vervolgens hoe de stad er nu uitziet! Voor € 2,50 koop je bij ons een stadswandeling door en langs het ‘ei’ van Doetinchem. Maar je kunt ook onder leiding van een gids een wandeling maken. In zo’n anderhalf uur laat de gids je ontdekken wat Doetinchem te bieden heeft aan oude en nieuwe architectuur. De kosten voor deze stadswandeling zijn € 5,00 per persoon. Kinderen tot zes jaar mogen, onder begeleiding van een volwassene, gratis mee.

De stadswandelingen worden verzorgd door Stichting Gilde Doetinchem. Boek je wandeling hier.